Ενοικιασεις αυτοκινητων Ανδρος

Η Άνδρος ειναι το βορειότερο νησί των Κυκλάδων και το δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση. Συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την ηπειρώτική Ελλάδα μέσω της Ραφήνας. Το κύριο λιμάνι της Άνδρου είναι το λιμάνι του Γαυρίου, απο εκεί μπορείτε να ενοικιάσετε το αυτοκινητο της εταιρείας Escape in Andros. 

Η Άνδρος είναι ένα καταπράσινο νησί των Κυκλάδων με ποτάμια, λίμνες και πηγές. Η πιο γνωστή πηγή στο νησί είναι η πηγή Σάριζα, στο χωριό Αποίκια και οι πηγές του Διονύσου στο πανέμορφο και καταπράσινο χωρίο των Μενήτων.

Με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της εταιρειας Escape in Andros μπορείτε να μετακινηθείτε με ασφάλεια στα όμορφα χωριά της Άνδρου.

Πρωτέουσα της Άνδρου είναι η Χώρα ή Άνδρος. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του νησιού, χτισμένη κατα μήκος μιας μικρής χερσονήσου. Περιβάλλεται απο δύο αμμώδεις παραλίες το Παραπόρτι στα Νότια και το Νειμποριό στα Βόρεια. Στο νότιο τμήμα του νησιού βρίσκεται το Κόρθι ένα παραδοσιακό χωριο δίπλα στην θάλασσα, με όμορφα χωρία τριγύρω, όπως τα Αηδόνια, ενα χωριο με περιστεριώνες, πλούσια βλάστηση και πολλά νερά. Στον Όρμο Κορθίου βρίσκεται και η γνωστή παραλια της "Γριάς το πήδημα". Τέλος ένα απο τα τουριστικότερα χωριά του νησιού είναι το Μπατσί. Το Μπατσί είναι ένα παραλιακό παραδοσιακό χωρίο και απέχει 8 χλμ απο το Λιμάνι του Γαυρίου.

Αξιοθέατα της Άνδρου

Με τα αυτοκίνητα της εταιρείας "Escape in Andros" μπορείτε να επισκευτείτε το σπήλαιο στο ομώνυμο χωριό "Αλαδινό". Αποτελεί ένα απο τα κορυφαία αξιοθέατα της Άνδρου, έχει ηλικία 4,5 - 5 εκατομμυρίων ετών και έκταση περίπου 500 τ.μ.

Ο Φάρος Τουρλίτης είναι ο πρώτος ''αυτόματος'' φάρος της Ελλάδας και μοναδικός στον κόσμο κτισμένος πάνω σε βράχο μέσα στην θάλασσα. Λειτούργησε πρώτη φορά 1η Ιανουαρίου 1897. Ο φάρλος Τουρλίτης έχει ενταχθεί στον κατάλογο μνημείων της Unesco.

Οδηγώντας ενα αυτοκίνητο Escape in Andros στο ταξίδι σας στην Άνδρο θα ανακαλύψετε όλα τα αξιοθέατα της Άνδρου,δίνοντας σας ένα χάρτη της Άνδρου με οδηγίες για το κάθε ένα. 

Ένας κυλινδρυκός πύργος σώζεται σ' ενα ύψος 20 μέτρων,κτισμένος σε μια θέση ιδιαίτερα προνομιακή έχοντας θέα το Αιγαίο. Αυτος είναι ο Πύργος του Αγίου Πέτρου οπου κατασκευάστηκε τον 4ο-30 αιώνα π.Χ.

Ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο Escape in Andros μπορείτε να φτάσετε σε κάθε σημείο του μονοπατιού που επιθυμείτε και στην συνέχεια να περπατήσετε τα μονοπάτια της Άνδρου που έχουν ιστορία 4000 ετών. Το συνολικό μήκος των μονοπατιών της Άνδρου υπολογίζεται περίπου στα 300 χλμ. Τον Οκτώμβριο του 2015, απονεμήθηκε σ' ένα τμήμα 100 χλμ πιστοποίηση τοποθετώντας το τμήμα στο Ευρωπαικό χάρτη πεζοπορίας!

Μουσεία

Στην Άνδρο βρίσκονται πολλά μουσεία με γνωστότερο το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Χώρα, το οποίο ιδρύθηκε το 1979 απο το ίδρυμα ΒΑσίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Στην Χώρα επίσης υπάρχουν το Αρχαιολογικό Μουσείο Άνδρου, όπου βρίσκονται εκθέματα απο τον αρχαίο οικισμό της Ζαγοράς, το Ναυτικό μουσείο, το Ψηφιακό μουσείο, το λαογραφικό και Χριστιανικής τέχνης και το ίδρυμα Κυδωνιέως στο οποίο διοργανώνεται σε ετήσια βάση οι "Πλόες", μια έκθεση με έργα ζωγράφων. Οδηγώντας με το αυτοκίνητο Escape in Andros προς την Παλαιόπολη θα βρείτε το Αρχαιολογικό μουσείο με εκθέματα απο τις ανασκαφές της αρχαίας Παλαιόπολης.

ενοικιαση αυτοκινητου ανδρος

Όροι Ενοικίασης & Υπηρεσίες
Εύκολα, Γρήγορα & με Ασφάλεια

Συγκρίνετε τιμές, ζητήστε διαθεσιμότητα, κάντε κράτηση σε 3 εύκολα βήματα

Καμία Κρυφή Χρέωση

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ και Τοπικούς φόρους

Στόλος

Μεγάλη ποικιλία κατηγοριών, νέων και ασφαλών ενοικιαζομενων οχημάτων κατάλληλων για την μετακίνηση και των πιο απαιτητικών!

Πλήρης Κάλυψη του Νησιου

Ζητήστε μας να παραλάβετε η να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σας απο τον σταθμό του αεροδρομίου, τον σταθμό της πόλης, το λιμάνι, το ξενοδοχείο σας η οποιοδήποτε άλλο σημείο του νησιού σας εξυπηρετεί άνευ χρέωσης!

Κράτηση χωρίς Προπληρωμή

Κάντε προκράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου τώρα, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ, και πληρώστε κατά την άφιξή σας!

Δωρεάν Ακύρωση

Τροποποιήστε ή ακυρώστε την κράτηση σας ΔΩΡΕΑΝ!

ανδρος ενοικιασεις

Προσφορές Ενοικίασης Αυτοκινήτου