Ενοικίαση Αυτοκινήτου Άνδρος
Ηλικία Οδηγού

Εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Άνδρο


Ιδρύθηκε το 2001 στο μαγευτικό νησί της Άνδρου, το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων "Escape in Andros" είναι κάτι περισσότερο από μια υπηρεσία- είναι μια οικογενειακή κληρονομιά αφιερωμένη στη βελτίωση της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας. Φωλιασμένοι ανάμεσα στα μαγευτικά τοπία της Άνδρου, είμαστε υπερήφανοι για το ρόλο μας ως ο έμπιστος σύντροφός σας στην εξερεύνηση κάθε γωνιάς αυτού του ειδυλλιακού ελληνικού νησιού.

Ο προσεκτικά επιμελημένος στόλος μας διαθέτει μια συλλογή από ολοκαίνουργια οχήματα, εξασφαλίζοντας όχι απλώς τη μεταφορά αλλά ένα ταξίδι άνεσης και ασφάλειας. Από τη στιγμή που θα κατέβετε από το πλοίο στο λιμάνι της Άνδρου, στο Γαύριο, ξεκινάει η δέσμευσή μας για εξαιρετικές υπηρεσίες. Φανταστείτε την ελευθερία επιλογής - παραδώστε το αυτοκίνητο "Escape in Andros" ακριβώς στο λιμάνι κατά την άφιξή σας ή απρόσκοπτα στο κατάλυμά σας, όπου κι αν βρίσκεται, κατόπιν αιτήματός σας.

Στο 'Escape in Andros', ξεπερνάμε τα συνηθισμένα- ενσαρκώνουμε μια υπόσχεση. Αποστολή μας είναι η άψογη εξυπηρέτησή σας. Είτε σας έλκουν τα ιστορικά θαύματα, οι ηλιόλουστες παραλίες ή τα γοητευτικά χωριά, τα αξιόπιστα και κομψά αυτοκίνητά μας σας περιμένουν για να απογειώσουν την εξερεύνησή σας.

Περισσότερο από μια ενοικίαση αυτοκινήτου, είμαστε ο τοπικός σας οδηγός, αφοσιωμένοι στο να μετατρέψουμε κάθε στιγμή σε μια αξέχαστη ανάμνηση. Ελάτε μαζί μας για να ξεδιπλώσουμε μαζί τους δρόμους της Άνδρου. Το ταξίδι σας ξεκινά με το "Escape in Andros", όπου κάθε χιλιόμετρο είναι μια ιστορία που περιμένει να γραφτεί.

Δεν στοχεύουμε απλώς να ευχαριστήσουμε- προσπαθούμε να κάνουμε την απόδρασή σας στην Άνδρο εξαιρετική.